Σχετικά με την Εταιρεία

Η ιστορία της WELL PACK s.r.o. ξεκινά από το 1992, όταν ως W.E.L.L. s.r.o. ξεκίνησε την παροχή υπηρεσιών αποθήκευσης, συσκευασίας και διανομής για εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις, κυρίως στον τομέα της οικιακής ψυχαγωγίας. Το 2008 δημιουργήθηκε η WELL PACK s.r.o. διαχωρίζοντας τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη συσκευασία και τα logistics.

Οι τρέχουσες υπηρεσίες περιλαμβάνουν την αποθήκευση σε αποθήκη που καλύπτει τις ανάγκες πολλαπλών πελατών, πλήρη εξωτερική ανάθεση και logistics αποθήκης και παραγωγής, ολοκληρωμένες υπηρεσίες logistics για ηλεκτρονικά καταστήματα, συσκευασία, συναρμολόγηση, μεταφορά, διανομή αγαθών και άμεση συνεργασία, ανάλογα με την δραστηριότητα, στις εγκαταστάσεις των πελατών μας.
Παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε κορυφαίες τσέχικες, αλλά και εταιρείες του εξωτερικού που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Δείτε τις συστάσεις μας.

Έχουμε στη διάθεσή μας τις εγκαταστάσεις με την μεγαλύτερη χωρητικότητα στην Τσεχία, για συσκευασία και συναρμολόγηση η οποία μας επιτρέπει να αναλαμβάνουμε παραγγελίες μεγάλου όγκου με την απαιτούμενη ποιότητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

WELL PACK

  • Ο συνεργάτης σας στις λειτουργικές δραστηριότητες
  • Ειδικοί στην αποθήκευση, τη συσκευασία, τη συναρμολόγηση και τις χειρωνακτικές δραστηριότητες για μεγάλες ποσότητες και όγκους
  • Προσφορά πλήρων υπηρεσιών κάτω από μία στέγη
  • Ατομική προσέγγιση ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών μας
  • Ευελιξία και αξιοπιστία ανά πάσα στιγμή